Hozzávalók:
- 1000 g liszt (BL-55)
- 280 ml tej
- 240 ml víz
- 90 ml olíva olaj
- 50 g élesztő
...
Hozzávalók:
- 1000 g liszt (BL-55)
- 280 ml tej
- 240 ml víz
- 90 ml olíva olaj
- 50 g élesztő
...
Hozzávalók:
- 1 kg csontos sertéskaraj
- 500 g gomba
- 250 g sárgarépa
- 200 g fehérrépa
- 1 db TV paprika
...
Hozzávalók:
- 3 kg uborka
- 125 g só
- 25 szem egész feketebors
- 30 g fokhagyma
- 4 szelet kenyér
...
Hozzávalók:
- 1000 g liszt (BL-55)
- 280 ml tej
- 230 ml víz
-110 ml olíva olaj
- 50 g élesztő
...
Hozzávalók:
- 2,5 kg uborka
- 3 ek só
- 15 szem egész feketebors
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 szelet kenyér
...
A gyros hús elkészítése:
Hozzávalók:
- 1 kg sertés lapocka
- 100 ml olaj
- 20 g gyros fűszerkeverék
- 60 g só
...
Hozzávalók:
- 1 kg sertés lapocka
- 100 ml olaj
- 20 g gyros fűszerkeverék
- 60 g só
...
Hozzávalók:
- 300 g görög joghurt
- 300 g tejföl
- 100 g majonéz
- 10 g só
- 25 g cukor
...
Hozzávalók:
- 1100 g liszt (100 g a nyújtáshoz)
- 500 g vaj
- 50 g só
- 10 g cukor
- 700 g tejföl (20 %-os)
...
Hozzávalók:
- 1100 g liszt (100 g a nyújtáshoz)
- 500 g vaj
- 50 g só
- 10 g cukor
- 600 g tejföl (20 %-os)
...