Hozzávalók:
- 1 kg csontos sertéskaraj
- 500 g gomba
- 250 g sárgarépa
- 200 g fehérrépa
- 1 db TV paprika
- 1 db paradicsom
- 1 db vöröshagyma
- 10 db előre kifőzött daragaluska
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 3 ek ételízesítő
- 15 db egész feketebors
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
1. Megtisztítjuk a zöldségeket. A sertéshúst felkockázzuk és hideg vízbe tesszük a karajcsonttal együtt. Lassú tűzön elkezdjük főzni.
2. Miután a habot leszűrjük a tetejéről, a levest felzöldségeljük. A sárgarépát és a fehérrépát tetszőleges méretűre vâgva rakjuk bele. A gombákat negyedeljük. A hagyma, a paradicsom, a fokhagyma, a petrezselyemzöld és a paprika egészben kerül bele.
3. Minden fűszert belerakunk és a levest készre főzzük. A daragaluska a végén kerül bele.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.