AZÉRT, MERT PICI....

2016. június 17. 22:06 - Kosh Naranek

EGYSZERŰ GOMBÁS SERTÉSRAGU LEVES

img_20160612_144909.jpg

Hozzávalók:

- 1 kg csontos sertéskaraj

- 500 g gomba

- 250 g sárgarépa

- 200 g fehérrépa

- 1 db TV paprika

- 1 db paradicsom

- 1 db vöröshagyma

- 10 db előre kifőzött daragaluska

- 1 csokor petrezselyemzöld

- 3 ek ételízesítő

- 15 db egész feketebors

- 1 gerezd fokhagyma

Elkészítése:

1. Megtisztítjuk a zöldségeket. A sertéshúst felkockázzuk és hideg vízbe tesszük a karajcsonttal együtt. Lassú tűzön elkezdjük főzni.

2. Miután a habot leszűrjük a tetejéről, a levest felzöldségeljük. A sárgarépát és a fehérrépát tetszőleges méretűre vâgva rakjuk bele. A gombákat negyedeljük. A hagyma, a paradicsom, a fokhagyma, a petrezselyemzöld és a paprika egészben kerül bele.

3. Minden fűszert belerakunk és a levest készre főzzük. A daragaluska a végén kerül bele.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

 

Címkék: Levesek
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr728819458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása