Hozzávalók:
- 1 kg sertés lapocka
- 100 ml olaj
- 20 g gyros fűszerkeverék
- 60 g só
Elkészítése:
1. A sertés lapockát felcsíkozzuk.
2. Az olajban alaposan elkeverjük a gyros fűszerkeveréket és a sót. A hússal eldolgozzuk és hűtőszekrényben állni hagyjuk néhány órát.
3. Forró, öntöttvas serpenyőben, olaj hozzáadása nélkül alaposan megsütjük!
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.