AZÉRT, MERT PICI....

2016. június 07. 15:17 - Kosh Naranek

GYROS HÚS SERTÉSBŐL

img_20160608_103637.JPG

Hozzávalók:

- 1 kg sertés lapocka

- 100 ml olaj

- 20 g gyros fűszerkeverék

- 60 g só

Elkészítése:

1. A sertés lapockát felcsíkozzuk.

2. Az olajban alaposan elkeverjük a gyros fűszerkeveréket és a sót. A hússal eldolgozzuk és hűtőszekrényben állni hagyjuk néhány órát.

3. Forró, öntöttvas serpenyőben, olaj hozzáadása nélkül alaposan megsütjük!

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr798786660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása