AZÉRT, MERT PICI....

2017. november 01. 21:27 - Kosh Naranek

KAPROS "HORDÓBURGONYA"

hord.jpgHozzávalók:

- 1000 g burgonya

- 120 g vaj

- 70 g kaporlevél

- 50 g só

 

Elkészítése:

1. Vajon megpároljuk a kaporlevelet. A burgonyát megtisztítjuk és hordó formájúra vagy cikkekre vágjuk. Sós vízben megfőzzük és még forrón a megdinsztelt kaporlevéllel összeforgatjuk.

 

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause 

Címkék: Köretek
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr2013121352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása