Hozzávalók:
- 1700 g káposzta
- 35 ml ecet
- 20 g só
- 10 ml folyékony édesítőszer (HUXOL)
- 5 g őrölt fűszerkömény
- 1 fej vöröshagyma
Elkészítése:
1. A káposztát lereszeljük, majd forró, sós vízzel leforrázzuk.
2. Apróra vágott vöröshagymát adunk hozzá és fűszerezzük sóval, borssal, őrölt fűszerköménnyel és cukorral. Ecetet adunk hozzá és alaposan elkeverjük.
3. Legalább 2 órán át állni hagyjuk a hűtőben.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.