AZÉRT, MERT PICI....

2017. május 23. 18:20 - Kosh Naranek

KÁPOSZTASALÁTA I. /ECETES, VÖRÖSHAGYMÁS/

kapi.jpgHozzávalók:

- 1700 g káposzta

- 35 ml ecet

- 20 g só

- 10 ml folyékony édesítőszer (HUXOL)

- 5 g őrölt fűszerkömény

- 1 fej vöröshagyma

Elkészítése:

1. A káposztát lereszeljük, majd forró, sós vízzel leforrázzuk.

2. Apróra vágott vöröshagymát adunk hozzá és fűszerezzük sóval, borssal, őrölt fűszerköménnyel és cukorral. Ecetet adunk hozzá és alaposan elkeverjük.

3. Legalább 2 órán át állni hagyjuk a hűtőben.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr5112531629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása