AZÉRT, MERT PICI....

2017. május 17. 12:28 - Kosh Naranek

CSIRKECOMB PÉKNÉ MÓDRA

img_0579.JPG

Hozzávalók:

- 1500 g csirkecomb

- 10 gerezd fokhagyma

- 2000 g burgonya

- 1000 g vöröshagyma

- 250 g zsír

- só

- bors

- ételízesítő

- csirkesült fűszerkeverék

Elkészítése:

1. A megtisztított csirkecombot a csirkesült fűszerkeverékkel alaposan bedörzsöljük és hűtőszekrényben legalább 2 órán át hagyjuk állni..

2. A héjától megtisztított burgonyát cikkekre vágjuk és félig megfőzzük.

3. A vöröshagymát félfőre (félbevágott karika) vágjuk.

4. A megolvasztott zsírral összekeverjük a burgonyát és a vöröshagymát, ízesítjük tetszőlegesen és tepsi aljára terítjük. Erre helyezzük a csirkecombot és 200 fokos sütőben, kb. 60 perc alatt pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr1712511127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása