AZÉRT, MERT PICI....

2016. augusztus 10. 14:18 - Kosh Naranek

SZALÁMIS PIZZA /PIZZA PEPPERONI/

imag1105.jpg

Hozzávalók:

- pizzatészta 3 db 32 cm-es pizzára

- pizzaszósz 3 db 32 cm-es pizzára

- 36 szelet paprikás csípős szalámi (vastagkolbász)

- 15 db szeletelt olajbogyó

- 6 gerezd szeletelt fokhagyma

- 600 g reszelt pizza mozzarella

 

Elkészítése:

1. Állítsuk össze kedvenc pizzatésztánkat. Tetszőleges méretű és formájú lapot nyújtsunk, magas peremmel.

2. Elkészítjük a kedvenc pizzaszószunkat. Ezzel kenjük le a pizzatésztánkat.

3. A paprikás, csípős szalámi szeleteket a pizzaalapra egyenletesen ráhelyezzük. Erre jönnek a fokhagymaszeletek és az olajbogyószeletek.

4. A tetejét reszelt mozarellával szórjuk gazdagon. Lehetőség van arra is, hogy a pizzaalapra is reszelünk sajtot és erre halmozzuk a feltéteket, majd az újabb sajtréteget.

5. 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr10010116378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása