Hozzávalók:
- 4 szelet sertéskaraj
- 1 tk só
- 1 tk őrölt fehér bors
- 4 db tojás
- 25 dkg liszt
- 25 dkg panírmorzsa
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
1. A karaj szeleteket alaposan kiklopfoljuk. Mindkét oldalukat ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
2. A szeleteket szitált lisztbe, felvert tojásba és panírmorzsába forgatjuk.
3. Forró, bő olajban, mindkét oldalát megsütjük.
4. Tetszőleges körettel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.