AZÉRT, MERT PICI....

2016. május 22. 22:00 - Kosh Naranek

KLASSZIKUS BÉCSI SZELET /WIENER SCHNITZEL/

img_20160521_150446.jpg

Hozzávalók:

- 4 szelet sertéskaraj

- 1 tk só

- 1 tk őrölt fehér bors

- 4 db tojás

- 25 dkg liszt

- 25 dkg panírmorzsa

- olaj a sütéshez

Elkészítése:

1. A karaj szeleteket alaposan kiklopfoljuk. Mindkét oldalukat ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

2. A szeleteket szitált lisztbe, felvert tojásba és panírmorzsába forgatjuk.

3. Forró, bő olajban, mindkét oldalát megsütjük.

4. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr728739284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása