AZÉRT, MERT PICI....

2017. július 31. 20:55 - Kosh Naranek

BOGRÁCSOS LECSÓ BY TESÓ

lecs.jpgHozzávalók:

- 2 kg vöröshagyma

- 6 kg paprika

- 4 kg paradicsom

- 200 g paradicsomsűrítmény

- 500 g füstölt tokaszalonna

- 10 gerezd fokhagyma

- 30 g só

- 50 g ételízesítő

- 10 g őrölt feketebors

- 50 g édesnemes fűszerpaprika

- 200 g sertés zsír

Elkészítése:

1. A vöröshagymát és a paprikát félfőre vágjuk, a paradicsomot cikkekre, a fokhagymát pedig lereszeljük.

2. A bogrács oldalát bekenjük sertés zsírral. A szalonnát felkockázzuk és zsírjára sütjük.

3. A zsíron a paprikát majdnem hólyagosra sütjük.

4. Hozzáadjuk a vöröshagymát és fedő alatt addig pároljuk, amíg a hagyma megpuhul.

5. A paradicsommal és a fokhagymával tovább főzzük, valamint ekkor adjuk hozzá a fűszereket. Készre főzzük!

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr8112705089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása