AZÉRT, MERT PICI....

2015. március 26. 20:13 - Kosh Naranek

MUSTÁROS SERTÉSMÁJ FLEKKEN

 

img_20160612_125933.JPG

Hozzávalók:

1 kg sertésmáj

150 g mustár

25 dkg liszt

1 tk őrölt feketebors

1 tk ételízesítő

1 dl olaj

Elkészítése:

1. A sertésmájat tenyérnyi szeletekre vágjuk. Őrölt feketeborssal, ételízesítővel megszórjuk mindkét oldalát.

2. Vékony réteg mustárt teszünk mindkét oldalára, majd lisztben megforgatjuk.

3. Forró olajban megsütjük mindkét oldalát. Savanyúsággal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr468693522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása