Hozzávalók:
1 kg sertésmáj
150 g mustár
25 dkg liszt
1 tk őrölt feketebors
1 tk ételízesítő
1 dl olaj
Elkészítése:
1. A sertésmájat tenyérnyi szeletekre vágjuk. Őrölt feketeborssal, ételízesítővel megszórjuk mindkét oldalát.
2. Vékony réteg mustárt teszünk mindkét oldalára, majd lisztben megforgatjuk.
3. Forró olajban megsütjük mindkét oldalát. Savanyúsággal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.