AZÉRT, MERT PICI....

2015. március 26. 20:01 - Kosh Naranek

KAKUKKFÜVES PIRÍTOTT SERTÉSMÁJ FŐTT TÉSZTÁVAL

img_20160612_125529.JPG

Hozzávalók:

1 kg sertésmáj

1 tk kakukkfű

1 tk ételízesítő

1 tk őrölt feketebors

1 kg száraztészta

2 ek só

1 dl olaj

Elkészítése:

1. A sertésmájat fél tenyérnyi szeletekre vágjuk. Ételízesítővel, őrölt feketeborssal és kakukkfűvel fűszerezzük a szeleteket.

2. Kevés olajon, mindkét oldalát megsütjük a szeleteknek.

3. Sós és olajos lobogó vízben kifőzzük a száraztésztát. Nem öblítjük le hideg vízzel!

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr728693524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása