Hozzávalók:
1 kg sertésmáj
1 tk kakukkfű
1 tk ételízesítő
1 tk őrölt feketebors
1 kg száraztészta
2 ek só
1 dl olaj
Elkészítése:
1. A sertésmájat fél tenyérnyi szeletekre vágjuk. Ételízesítővel, őrölt feketeborssal és kakukkfűvel fűszerezzük a szeleteket.
2. Kevés olajon, mindkét oldalát megsütjük a szeleteknek.
3. Sós és olajos lobogó vízben kifőzzük a száraztésztát. Nem öblítjük le hideg vízzel!
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.