Hozzávalók:
Elkészítése:
1. 2 dl búzadarát, 1 dl olajon folyamatos kevergetés mellett világos barnára pirítunk. Ezután hozzáadunk anyi forrásban levő vizet, amennyi éppen ellepi. 10 percig lefedve tartjuk.
2. Sós és olajos vízben kifőzünk 40 dkg széles metéltet. Amikor elkészült, hideg vízzel lemossuk.
3. Hozzáadjuk az elkészített búzadarát, 3 ek cukrot és jól elkeverjük. Ízlés szerint sárgabarack dzsemmel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.