Hozzávalók:
- 500 g csiperke gomba
- 3 db tojás
- 100 g liszt
- 100 g paqnírmorzsa
- olaj
- 250 g káposzta
- 300 ml tartármártás
- só
- bors
Elkészítése:
1. A gombafejeket megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd sóval és borssal fűszerezzük ízlés szerint.
2. A tojásokat felverjük, a lisztet és a panírmorzsát kimérjük külön edényekbe.
3. A gombafejeket először lisztbe, majd a tojásba és végül a panírmorzsába forgatjuk úgy, hogy teljesen befedje azokat.
4. 170-180 fokosra hevített olajban aranybarnára sütjük.
5. A káposztát vékony csíkokra vágjuk, vagy reszeljük és a tartármártással összeforgatjuk óvatosan. Legalább 2 órán át állni hagyjuk a hűtőszekrényben.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.