AZÉRT, MERT PICI....

2017. május 19. 19:00 - Kosh Naranek

RÁNTOTT GOMBAFEJEK KÁPOSZTASALÁTÁVAL

gomba.jpgHozzávalók:

- 500 g csiperke gomba

- 3 db tojás

- 100 g liszt

- 100 g paqnírmorzsa

- olaj

- 250 g káposzta

- 300 ml tartármártás

- só

- bors

Elkészítése:

1. A gombafejeket megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd sóval és borssal fűszerezzük ízlés szerint.

2. A tojásokat felverjük, a lisztet és a panírmorzsát kimérjük külön edényekbe.

3. A gombafejeket először lisztbe, majd a tojásba és végül a panírmorzsába forgatjuk úgy, hogy teljesen befedje azokat.

4. 170-180 fokosra hevített olajban aranybarnára sütjük.

5. A káposztát vékony csíkokra vágjuk, vagy reszeljük és a tartármártással összeforgatjuk óvatosan. Legalább 2 órán át állni hagyjuk a hűtőszekrényben.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr7812526117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása