Hozzávalók:
- 1 kg pulykanyak
- 1 db fehérrépa
- 6 db sárgarépa
- 1 db paradicsom
- 1 db TV paprika
- 1 db karalábé
- 1 db burgonya
- 200 g csigatészta
- 60 g só
- 30 g ételízesítő
- 5 g őrölt fűszerkömény
- 5 g őrölt feketebors
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db vöröshagyma
Elkészítése:
1. A megtisztított pulykanyakat odatesszük főni kb. 3 liter hideg vízben, és fűszerezzük egész vöröshagymával, fokhagymával, őrölt feketeborssal, őrölt fűszerköménnyel, ételízesítővel, sóval.
2. Amikor a hús félig megfőtt hozzáadjuk a sárgarépát, a karalábét, a TV paprikát, a paradicsomot, a burgonyát. A zöldségféléket célszerű kockára vágni!
3. A levest készre főzzük. Utánaízesíthetjük
4. A levestésztát lobogó sós vízben készrefőzzük.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.