Hozzávalók:
- 4 db nagyobb újburgonya
- 4 ek olívaolaj
- 4 tk parmezán sajt
- 4 kk fokhagyma granulátum
- 1 kk só
Elkészítése:
1. A megtisztított burgonyát 2-3 mm távolságra bevagdossuk éles késsel úgy, hogy ne vágjuk a szeletet teljesen a burgonya talapzatáig.
2. Az olívaolajban a fokhagyma granulátumot, a sót és a parmezán sajtot símára keverjük. Ezzel a keverékkel alaposan megöntözzük a burgonyát úgy, hogy a szeletek közé is jusson belőle!
3. Előmelegített sütőben, 180 fokon pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.