AZÉRT, MERT PICI....

2016. július 20. 18:57 - Kosh Naranek

HASSELBACK BURGONYA

 imag1033_1.jpg

Hozzávalók:

- 4 db nagyobb újburgonya

- 4 ek olívaolaj

- 4 tk parmezán sajt

- 4 kk fokhagyma granulátum

- 1 kk só

Elkészítése:

1. A megtisztított burgonyát 2-3 mm távolságra bevagdossuk éles késsel úgy, hogy ne vágjuk a szeletet teljesen a burgonya talapzatáig.

2. Az olívaolajban a fokhagyma granulátumot, a sót és a parmezán sajtot símára keverjük. Ezzel a keverékkel alaposan megöntözzük a burgonyát úgy, hogy a szeletek közé is jusson belőle!

3. Előmelegített sütőben, 180 fokon pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr838903814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása