Hozzávalók:
- 1 kg vöröshagyma
- 2 kg paprika
- 2 kg paradicsom
- 350 g füstölt tokaszalonna
- 5 gerezd fokhagyma
- 2 ek só
- 1 tk őrölt feketebors
- 50 g édesnemes fűszerpaprika
Elkészítése:
1. A vöröshagymát és a paprikát félfőre vágjuk, a paradicsomot cikkekre, a fokhagymát pedig lereszeljük.
2. A szalonnát felkockázzuk és zsírjára sütjük.
3. A zsíron a paprikát majdnem hólyagosra sütjük.
4. Hozzáadjuk a vöröshagymát és fedő alatt addig pároljuk, amíg a hagyma megpuhul.
5. A paradicsommal és a fokhagymával tovább főzzük, valamint ekkor adjuk hozzá a fűszereket. Készre főzzük!
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.