AZÉRT, MERT PICI....

2016. július 18. 20:49 - Kosh Naranek

LECSÓ /ALAPRECEPT/

 imag0995.jpg

Hozzávalók:

- 1 kg vöröshagyma

- 2 kg paprika

- 2 kg paradicsom

- 350 g füstölt tokaszalonna

- 5 gerezd fokhagyma

- 2 ek só

- 1 tk őrölt feketebors

- 50 g édesnemes fűszerpaprika

Elkészítése:

1. A vöröshagymát és a paprikát félfőre vágjuk, a paradicsomot cikkekre, a fokhagymát pedig lereszeljük.

2. A szalonnát felkockázzuk és zsírjára sütjük.

3. A zsíron a paprikát majdnem hólyagosra sütjük.

4. Hozzáadjuk a vöröshagymát és fedő alatt addig pároljuk, amíg a hagyma megpuhul.

5. A paradicsommal és a fokhagymával tovább főzzük, valamint ekkor adjuk hozzá a fűszereket. Készre főzzük!

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr858899270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása