Hozzávalók:
- 1 kg húsos paradicsom
- 2 kk só
- 2 kk őrölt feketebors
- 2 tk szárított bazsalikom
- 8 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
1. A paradicsomokat meghámozzuk és apró kockákra vágjuk.
2. A fokhagyma gerezdeket megtisztítjuk és durvára aprítjuk.
3. Minden hozzávalót turmixgépbe helyezünk és péppé dolgozzuk.
4. Néhány órára, lefedve hűtőszekrényben pihentetjük. Ez után felhasználható!
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.