Hozzávalók:
- pizzatészta 3 db 32 cm-es pizzára
- 285 g csemegekukorica
- 500 g párizsi
- 170 g natúr gombaszelet
- 80 g szeletelt bacon
- 6 db virsli
- 600 g reszelt sajt
- 70 g pizzakrém
- 100 g paprikás szalâmi
- 280 g paradicsom sűrítmény
- 100 g ketchup
- 50 ml olaj
Elkészítése:
1. Állítsuk össze kedvenc pizzatésztánkat. Tetszőleges méretű és formájú lapot nyújtsunk, magas peremmel.
2. Elkészítjük a pizzaalapot. A pizzakrémből, a ketchupból, a paradicsom sűrítményből és az olajból homogén alapot keverünk. Ezzel kenjük le a formázott pizzatésztánkat.
3. A párizsit, a szeletelt bacont, a virslit tetszőleges méretű darabokra aprítjuk. Egy edényben összekeverjük a szeletelt gombával és a kukoricával. Ezt a keveréket halmozzuk a pizzaalapra.
4. A tetejét reszelt sajttal szórjuk gazdagon. Lehetőség van arra is, hogy a pizzaalapra is reszelünk sajtot és erre halmozzuk a feltéteket, majd az újabb sajtréteget.
5. 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.