AZÉRT, MERT PICI....

2016. május 26. 18:22 - Kosh Naranek

"VASALÓ ALATT SŰLT" FOKHAGYMÁS SERTÉSKARAJ

imag0762.jpg

Hozzávalók:

- 4 szelet sertéskaraj

- 1 tk só

- 1 tk őrölt feketebors

- 150 ml olaj

- 5 gerezd fokhagyma

Elkészítése:

1. A 4 szelet sertéskarajt előző este sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

2. A fokhagymát az olajjal pépesítjük botmixerrel segítségével. Beleforgatjuk a karajszeleteket és az edény tetejét légmentesen lezárva a hűtőszekrényben tartjuk egy éjszakát.

3. Másnap, forró serpenyőben, zsiradék hozzáadása nélkül, egy hőálló edénnyel (vízzel teli) préselve pirosra sütjük. Ez a "vásárlás"!

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr378749424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása