Hozzávalók:
- 4 szelet sertéskaraj
- 1 tk só
- 1 tk őrölt feketebors
- 150 ml olaj
- 5 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
1. A 4 szelet sertéskarajt előző este sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
2. A fokhagymát az olajjal pépesítjük botmixerrel segítségével. Beleforgatjuk a karajszeleteket és az edény tetejét légmentesen lezárva a hűtőszekrényben tartjuk egy éjszakát.
3. Másnap, forró serpenyőben, zsiradék hozzáadása nélkül, egy hőálló edénnyel (vízzel teli) préselve pirosra sütjük. Ez a "vásárlás"!
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.