Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- 5 db tojás
- 30 dkg liszt
- 50 dkg panírmorzsa
- 8 szelet trappista sajt
- 8 szelet sonka
- 3 ek ételízesítő
- 1 tk őrölt feketebors
- 1 kg burgonya
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
1. Az 1 kg csirke mellfiléből 4 db, másfél tenyérnyi nagyságú, tölthető szeletet klopfolunk ki.
2. Megszórjuk 3 ek ételizesítő és 1 tk őrölt feketebors keverékével a hússzeletek mindkét oldalát.
3. Mindegyik szeletbe 2 lap trappista sajtot és 2 sonkalapot teszünk. Tetszőleges irányba feltekerjük ésma roládokat hústűvel rögzítjük.
4. Lisztbe, felvert tojásba, majd panírmorzsába forgatjuk meg alaposan a roládokat. Forró, bő olajban készre sütjük.
5. A meghámozott 1 kg burgonyát, forró olajban kisütjük!
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.