AZÉRT, MERT PICI....

2015. március 18. 12:11 - Kosh Naranek

CSIRKE CORDON BLEU TEKERCS HASÁBBURGONYÁVAL

img_20160612_125120.JPG 

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemell filé
  • 5 db tojás
  • 30 dkg liszt
  • 50 dkg panírmorzsa
  • 8 szelet trappista sajt

  • 8 szelet sonka
  • 3 ek ételízesítő
  • 1 tk őrölt feketebors
  • 1 kg burgonya
  • olaj a sütéshez

Elkészítése:

1. Az 1 kg csirke mellfiléből 4 db, másfél tenyérnyi nagyságú, tölthető szeletet klopfolunk ki.

2. Megszórjuk 3 ek ételizesítő és 1 tk őrölt feketebors keverékével a hússzeletek mindkét oldalát.

3. Mindegyik szeletbe 2 lap trappista sajtot és 2 sonkalapot teszünk. Tetszőleges irányba feltekerjük ésma roládokat hústűvel rögzítjük.

4. Lisztbe, felvert tojásba, majd panírmorzsába forgatjuk meg alaposan a roládokat. Forró, bő olajban készre sütjük.

5. A meghámozott 1 kg burgonyát, forró olajban kisütjük!

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr768693526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása