AZÉRT, MERT PICI....

2014. október 28. 15:41 - Kosh Naranek

HAMIS GULYÁSLEVES

 

k_PyhyxH8Mi079m8V9MaghDEJVHxSqokWOZwsdFpbWS9XYRF1wfUyPX9GHtQgOMxVM-YHQM9WpWRSAg4VSpyk2v5vnxIWVQlas1aibEUjrYQK0trOA_SiiI5GgUn5Oaspjjbg5rXSFi8_RvrCCYN0qXweQ=w450-h450-nc.jpegHozzávalók:

2 kg marhacsont

2 dl olaj

3 ek édesnemes paprika

6 db TV paprika

6 db paradicsom

2 kg burgonya 

1 tk őrölt fűszerkömény 

2 ek só 

6 db vöröshagyma

6 gerezd fokhagyma

25 dkg liszt

4 db tojás

Elkészítése:

1. Az elkészítési módja teljesen megegyezik a Gulyáslevesével. Az egyetlen különbség csupán annyi, hogy marha színhús helyett, marhacsontot használunk. A többi alapanyagokat /paprika, paradicsom, fokhagyma, vöröshagyma/ úgy kiforraljuk zsírjára a csonttal együtt, mintha pörköltalapot készítenénk. A burgonya csak ezután kerüljön bele! Minden egyéb mozzanat változatlan.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

 

Címkék: Levesek
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr498693540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása