Hozzávalók:
2 kg marhacsont
2 dl olaj
3 ek édesnemes paprika
6 db TV paprika
6 db paradicsom
2 kg burgonya
1 tk őrölt fűszerkömény
2 ek só
6 db vöröshagyma
6 gerezd fokhagyma
25 dkg liszt
4 db tojás
Elkészítése:
1. Az elkészítési módja teljesen megegyezik a Gulyáslevesével. Az egyetlen különbség csupán annyi, hogy marha színhús helyett, marhacsontot használunk. A többi alapanyagokat /paprika, paradicsom, fokhagyma, vöröshagyma/ úgy kiforraljuk zsírjára a csonttal együtt, mintha pörköltalapot készítenénk. A burgonya csak ezután kerüljön bele! Minden egyéb mozzanat változatlan.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.