AZÉRT, MERT PICI....

2014. szeptember 25. 13:54 - Kosh Naranek

PARADICSOMOS BURGONYALEVES

img_20160612_112252.JPG 

  • 1 kg burgonya
  • 3 ek liszt
  • 1 ek édesnemes paprika
  • 1 ek ételízesítő
  • 1 ek só

  • 1 ek cukor
  • 1 tk őrölt feketebors
  • 2 ek ételecet
  • 3 db babérlevél
  • olaj

Elkészítése:

1. Az 1 kg apróra vágott burgonyát odatesszük főni és ízesítjük 1 ek sóval, 1 ek ételízesítővel, 1 tk őrölt feketeborssal, 3 db babérlevéllel és addíg főzzük, amíg a burgonya megpuhul.

2. Kevés olajon 3 ek lisztet aranybarnára pirítunk, hozzáadunk 1 ek édesnemes paprikát, vízzel felengedjük, csomómentesre keverjük és hőkiegyenlítés után hozzákeverjük a leveshez. Forrásig főzzük!

3. Ízesíthetjük 2 ek ételecettel és ízlés szerint cukorral!a

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr198693564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása