AZÉRT, MERT PICI....

2014. szeptember 12. 12:00 - Kosh Naranek

SERTÉSHÚSLEVES CSIGATÉSZTÁVAL

img_20160612_100137.JPG 

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéshús
  • 4 db sárgarépa
  • 1 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • 1 db zeller

  • 1 db karalábé
  • 20 dkg zöldborsó
  • 1 db burgonya
  • 200 g csigatészta
  • 2 db babérlevél
  • 1 ek só
  • 1 ek ételízesítő
  • 1 tk köménymag
  • 1 kk örölt feketebors
  • 1 tk majoranna
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db szegfűszeg

Elkészítése:

1. A megtisztított és nagyobb kockákra vágott sertéshúst odatesszük főni kb. 3 liter hideg vízben, és fűszerezzük 1 fej vöröshagymával, 2 gerezd fokhagymával, 1 tk majorannával, 1 kk őrölt feketeborssal, 1 db szegfűszeggel, 1 tk őrölt köménnyel, 1 ek ételízesítővel, 1 ek sóval, 2 db babérlevéllel.

2. Amikor a hús félig megfőtt hozzáadjuk a 4 db sárgarépát, az 1 db zellert, az 1 db karalábét ,  az 1 db paprikát, az 1 db paradicsomot, a 20 dkg zöldborsót, az 1 db burgonyát. A zöldségféléket célszerű kockára vágni!

3. A levest készre főzzük. Utánaízesíthetjük

4. A  levestésztát lobogó sós vízben készrefőzzük.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

Címkék: Levesek
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr718693582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása