Hozzávalók:
- 1 kg sertéshús
- 4 db sárgarépa
- 1 db paradicsom
- 1 db paprika
- 1 db zeller
- 1 db karalábé
- 20 dkg zöldborsó
- 1 db burgonya
- 200 g csigatészta
- 2 db babérlevél
- 1 ek só
- 1 ek ételízesítő
- 1 tk köménymag
- 1 kk örölt feketebors
- 1 tk majoranna
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db vöröshagyma
- 1 db szegfűszeg
Elkészítése:
1. A megtisztított és nagyobb kockákra vágott sertéshúst odatesszük főni kb. 3 liter hideg vízben, és fűszerezzük 1 fej vöröshagymával, 2 gerezd fokhagymával, 1 tk majorannával, 1 kk őrölt feketeborssal, 1 db szegfűszeggel, 1 tk őrölt köménnyel, 1 ek ételízesítővel, 1 ek sóval, 2 db babérlevéllel.
2. Amikor a hús félig megfőtt hozzáadjuk a 4 db sárgarépát, az 1 db zellert, az 1 db karalábét , az 1 db paprikát, az 1 db paradicsomot, a 20 dkg zöldborsót, az 1 db burgonyát. A zöldségféléket célszerű kockára vágni!
3. A levest készre főzzük. Utánaízesíthetjük
4. A levestésztát lobogó sós vízben készrefőzzük.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.