Hozzávalók:
Elkészítése:
1. 1 kg céklát jól megtisztítunk és lobogó vízben 50 perc alatt megfőzzük. Hideg vizet engedünk rá, és miután kihült meghámozzuk, majd felszeteljük.
2. 1 liter vizet felforralunk és feloldunk benne 1 tk tartósítószert. Miután kihült, elkeverünk benne 7 tk cukrot, 2 tk sót, 5 tk ecetet és 1 tk köménymagot. Ebbe az alaplébe helyezzük bele a cékladarabokat, majd üvegekbe szedjük és jól lezárjuk.
3. 4 nap múlva fogyasztható.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.