AZÉRT, MERT PICI....

2014. szeptember 01. 11:12 - Kosh Naranek

TUNKOLÓS

Hozzávalók:

  • 8 db vöröshagyma
  • 50 dkg füstölt kolbász
  • 50 dkg füstölt szalonna
  • 1 l paradicsomlé
  • 1 kk bors

  • 1 kk só

Elkészítése:

1. Az 50 dkg szalonnát vastagabb szeletekre vágom, majd 1-2 centiméternyire a bőréig bevagdosom. A 8 db vöröshagymát félbevágom és felszeletelem. Az 50 dkg kolbászt 1 cm vastag karikákra szeletelem.

2. A szalonnát megsütöm, majd hozzáadom a vöröshagymát és addig sütöm, amíg puha nem lesz.

3. Hozzáadom a karikára vágott kolbászt is és ezt is megsütöm benne.

4. Amikor a kolbász is megsült felöntöm a paradicsomlével, majd izlés szerint sózom és borsozom.

5. Addig főzöm, amíg sűrű nem lesz a szaftja.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr198693614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása