AZÉRT, MERT PICI....

2017. június 12. 15:58 - Kosh Naranek

KÁPOSZTALEVES

kapi_1.jpgHozzávalók:

- 1300 ml húsleves alaplé

- 500 g édeskáposzta

- 100 g vöröshagyma

- 3 gerezd fokhagyma

- 100 g paradicsom

- 50 g TV paprika

- 150 g sárgarépa

- 100 g zellergumó

- 20 g só

- 10 g ételízesítő

- 6 szem feketebors

- 2 g egész fűszerkömény

Elkészítése:

1 . Vékony csíkokra vágjuk a káposztát, a sárgarépát, a zellergumót és a TV paprikát. A vöröshagymát és paradicsomot kockákra, a fokhagymát pedig szeletekre.

2. Felengedjük hideg húsleves alaplével, fűszerezzük és lassú tűzön készre főzzük.

3. Levesbetétként adhatunk hozzá csigatésztát.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

Címkék: Levesek
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr3712587831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása