Hozzávalók:
- 1300 ml húsleves alaplé
- 500 g édeskáposzta
- 100 g vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 100 g paradicsom
- 50 g TV paprika
- 150 g sárgarépa
- 100 g zellergumó
- 20 g só
- 10 g ételízesítő
- 6 szem feketebors
- 2 g egész fűszerkömény
Elkészítése:
1 . Vékony csíkokra vágjuk a káposztát, a sárgarépát, a zellergumót és a TV paprikát. A vöröshagymát és paradicsomot kockákra, a fokhagymát pedig szeletekre.
2. Felengedjük hideg húsleves alaplével, fűszerezzük és lassú tűzön készre főzzük.
3. Levesbetétként adhatunk hozzá csigatésztát.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.