Hozzávalók:
- 2 kg csirkeszárny
- 20 g grill fűszerkeverék
- 20 g só
- 100 ml olaj
- 2 db vöröshagyma
Elkészítése:
1. A csirkeszárnyakat alaposan megtisztítjuk és megmossuk, majd szárazra töröljük.
2. A grill fűszerkeveréket és a sót alaposan elkeverjük az olajban. Hozzáadjuk a lereszelt vöröshagymát és alaposan bevonjuk vele a csirkeszárnyakat. Lefedve hűtőszekrényben érleljük legalább 12 órát.
3. A szokásos módon és mértékben készre sütjük.
4. Reszelt sajttal, kovászos uborkával, vagy tetszőleges körettel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.