AZÉRT, MERT PICI....

2016. június 19. 21:19 - Kosh Naranek

GRILL CSIRKESZÁRNYAK BY TESÓ

 

img_20160619_212210.JPG

Hozzávalók:

- 2 kg csirkeszárny

- 20 g grill fűszerkeverék

- 20 g só

- 100 ml olaj

- 2 db vöröshagyma

Elkészítése:

1. A csirkeszárnyakat alaposan megtisztítjuk és megmossuk, majd szárazra töröljük.

2. A grill fűszerkeveréket és a sót alaposan elkeverjük az olajban. Hozzáadjuk a lereszelt vöröshagymát és alaposan bevonjuk vele a csirkeszárnyakat. Lefedve hűtőszekrényben érleljük legalább 12 órát.

3. A szokásos módon és mértékben készre sütjük.

4. Reszelt sajttal, kovászos uborkával, vagy tetszőleges körettel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr978823550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása