AZÉRT, MERT PICI....

2014. szeptember 19. 10:16 - Kosh Naranek

BRASSÓI APRÓPECSENYE

 IMG_20140919_162224b.jpg

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 1 kg sertés karaj
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 2 db vöröshagyma
  • 1 ek édesnemes paprika

  • 2 ek ételízesítő
  • 1 tk őrölt feketebors
  • 5 gerezd fokhagyma
  • olaj

Elkészítése:

1. Az 1 kg burgonyát 1X1 centiméteres kockákra vágjuk,  majd bő olajban minden oldalát pirosra sütjük.

2. Felkockázunk 1 kg sertés karajt kisebb kockákra, majd a 20 dkg füstölt szalonna kisütött zsírján elkezdjük sütni 2 db apróra vágott vöröshagymával. Ízesítjük 2 ek ételízesítővel, 1 tk őrölt feketeborssal.

3. Nyári időszakban hozzáadhatunk ilyenkor még apró kockákra vágott paprikát és paradicsomot is.

4. Amikor a hús megsült, hozzáadunk 1 ek édesnemes paprikát, jól elkeverjük, majd összeadjuk a kisült burgonyával.

Jó étvágyat kívánok!

Stephen Cause

Címkék: Húsételek
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://picikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr268693572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZÉRT, MERT PICI....
süti beállítások módosítása