Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 1 kg sertés karaj
- 20 dkg füstölt szalonna
- 2 db vöröshagyma
- 1 ek édesnemes paprika
- 2 ek ételízesítő
- 1 tk őrölt feketebors
- 5 gerezd fokhagyma
- olaj
Elkészítése:
1. Az 1 kg burgonyát 1X1 centiméteres kockákra vágjuk, majd bő olajban minden oldalát pirosra sütjük.
2. Felkockázunk 1 kg sertés karajt kisebb kockákra, majd a 20 dkg füstölt szalonna kisütött zsírján elkezdjük sütni 2 db apróra vágott vöröshagymával. Ízesítjük 2 ek ételízesítővel, 1 tk őrölt feketeborssal.
3. Nyári időszakban hozzáadhatunk ilyenkor még apró kockákra vágott paprikát és paradicsomot is.
4. Amikor a hús megsült, hozzáadunk 1 ek édesnemes paprikát, jól elkeverjük, majd összeadjuk a kisült burgonyával.
Jó étvágyat kívánok!
Stephen Cause
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.